banner
banner
psycho educatie

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen en zouden deze graag online willen delen, zodat anderen hier ook wat aan hebben.

T

Geplaatst op: 31 January 2024

Beste Sonja, Hartelijk dank voor je ontzettende fijne, professionele, maar ook warme en betrokken begeleiding. Dank dat je Itske hebt laten landen om daarna te kunnen groeien. Heel waardevol en een hele bijzondere periode voor ons allemaal, maar speciaal voor Itske. Je hebt haar letterlijk en figuurlijk weer kompas gegeven in haar leven en gevoelswereld. Dankjewel! Hetw as een mooie bijzondere reis en dan dat wij als ouders even mochten leunen op jou en ook weer kompas kregen in een moeilijke tijd. Veel liefs van ons allemaal!

Ter Hart

Geplaatst op: 11 January 2024

Lieve Anouk, bedankt voor de goede zorgen bij het helpen van mijn kinderen bij de rouwverweking. ze vonden het fijn om te komen. Lieve groetjes de ter Hartjes

R.

Geplaatst op: 20 September 2023

Sonja heeft onze dochter op een betrokken, warme en professionele wijze geholpen. Daarnaast ging de gehele behandeling in fijn onderling overleg met ons ouders.

L.

Geplaatst op: 26 July 2023

Voordat ik begon met therapie (EMDR) was ik best onzeker of het ging helpen, maar ik ben heel blij dat ik het heb gedaan. Het heeft me zo goed en snel geholpen. De hulp heeft ervoor gezorgd dat ik nu verder kan waar ik eerst vastzat.

E.

Geplaatst op: 22 June 2023

Beste Sonja, Wat zijn we blij dat onze zoon en wij begeleiding van jou hebben gekregen! De combinatie van je professionele houding met je persoonlijke benadering, sloot perfect aan bij wat wij prettig vinden en bij wat onze zoon nodig had. Je duidelijke uitleg, de inzichten die je ons hebt gegeven en de tips die we hebben mogen ontvangen, hebben ervoor gezorgd dat onze zoon zich nu een stuk beter in zijn vel voelt en steviger in zijn schoenen staat. Wij als ouders zijn een stuk meer wegwijs geworden in alles rondom autisme en hoe we onze zoon daarin bij kunnen staan. Enorm bedankt voor alles!

anoniem

Geplaatst op: 03 February 2023

Bedankt voor de goede en deskundige hulp.

anoniem

Geplaatst op: 27 February 2023

Mijn dochter kwam altijd helemaal opgeladen terug na een gesprek met Sonja. Sonja benaderde haar op een positieve manier en versterkte haar in haar kracht. De uitleg over EMDR was goed en mijn dochter vond het heel prettig.

Karin

Geplaatst op: 25 January 2023

Het contact met Sonja was voor zowel onze dochter als voor ons erg prettig. Onze vraag werd serieus genomen en de gesprekken werden op een heel betrokken, vriendelijke en deskundige manier gevoerd, waarin wij zelf ook een duidelijke stem hadden. Ook werd er door Sonja veel samenwerking gezocht met anderen, toen dat nodig bleek te zijn. Het is fijn om te merken dat Sonja met heel veel aandacht en liefde voor kinderen haar werk doet en hen echt op de eerste plaats zet! Wij kunnen nu weer verder, heel erg bedankt!

anoniem

Geplaatst op: 27 December 2022

Wij, ouders en onze zoon, voelden ons erg op ons gemak bij Anouk. We werden serieus genomen en er is ook, kordaat (snel), duidelijk en helder gehandeld, maar wel op een persoonlijke manier. We voelden ons absoluut geen nummer. Wij bevelen Kompas4Kids van harte aan!

anoniem

Geplaatst op: 27 November 2022

Hartelijk dank voor de geboden hulp. We hebben het als zeer kundig en prettig ervaren.

anoniem

Geplaatst op: 16 November 2022

Lieve Sonja, wat een ontzettend fijn persoon. Heeft ons zeer goed geholpen zodat mijn kids verder kunnen. Fijne warme persoon, heeft alle tijd voor je en geeft je vertrouwen dat alles weer goed komt.

P.

Geplaatst op: 14 July 2022

Hele prettige hulpverlener , goede hulp en super snel geholpen. Wij, ouders en onze zoon, voelden ons erg op ons gemak bij Anouk. We werden serieus genomen en er is ook, kordaat (snel), duidelijk en helder gehandeld, maar wel op een persoonlijke manier. We voelden ons absoluut geen nummer. Wij bevelen Kompas4Kids van harte aan! Mijn dochter kwam altijd helemaal opgeladen terug na een gesprek met Sonja. Sonja benaderde haar op een positieve manier en versterkte haar in haar kracht. De uitleg over EMDR was goed en mijn dochter vond het heel prettig. Het contact met Sonja was voor zowel onze dochter als voor ons erg prettig. Onze vraag werd serieus genomen en de gesprekken werden op een heel betrokken, vriendelijke en deskundige manier gevoerd, waarin wij zelf ook een duidelijke stem hadden. Ook werd er door Sonja veel samenwerking gezocht met anderen, toen dat nodig bleek te zijn. Het is fijn om te merken dat Sonja met heel veel aandacht en liefde voor kinderen haar werk doet en hen echt op de eerste plaats zet! Wij kunnen nu weer verder, heel erg bedankt! Karin Lieve Sonja, wat een ontzettend fijn persoon. Heeft ons zeer goed geholpen zodat mijn kids verder kunnen. Fijne warme persoon, heeft alle tijd voor je en geeft je vertrouwen dat alles weer goed komt. Hartelijk dank voor de geboden hulp. We hebben het als zeer kundig en prettig ervaren.

Karin

Geplaatst op: 03 January 2022

Wij, ouders en onze zoon, voelden ons erg op ons gemak bij Anouk. We werden serieus genomen en er is ook, kordaat (snel), duidelijk en helder gehandeld, maar wel op een persoonlijke manier. We voelden ons absoluut geen nummer. Wij bevelen Kompas4Kids van harte aan!

S.

Geplaatst op: 18 August 2021

Hartelijk dank voor de geboden hulp. We hebben het als zeer kundig en prettig ervaren.

Anoniem

Geplaatst op: 15 July 2021

Lieve Sonja, wat een ontzettend fijn persoon. Heeft ons zeer goed geholpen zodat mijn kids verder kunnen. Fijne warme persoon, heeft alle tijd voor je en geeft je vertrouwen dat alles weer goed komt.

W.

Geplaatst op: 10 December 2020

Beste Anouk, Op aanraden van een vriendin hadden wij ons aangemeld bij Kompas4kids. De klik tussen de jou, onze zoon en ons was er meteen. Onze zoon ging graag naar de gesprekken en heeft er veel aan gehad. We zijn in het bijzonder ook onder de indruk van de nazorg en de hulp die jullie blijven bieden, ook al is het traject afgerond. Nogmaals veel dank!

Freedy, Ingrid en Dean

Geplaatst op: 04 October 2019

Lieve Sonja, Toen we hulp zochten bij jou, herkenden we onze lieve zoon bijna niet meer. Onze altijd vrolijke kerel zat vol verdriet en woede en wij konden hem niet helpen en dat deed ons heel veel verdriet. Meteen na het lezen van de info op de site, wisten we instinctief dat hij bij kompas4kids geholpen zou worden. Nadat onze Dean een aantal keren was geweest, zei hij vaak als het hem te veel werd... "mama ik wil naar Sonja" Hij voelde zich begrepen en gehoord en het ging steeds beter met hem. Ook voor ons als ouders voelden het goed. We werden gehoord, begrepen en geholpen. Sonja, we zijn jou erg dankbaar. Door jou hebben we ons kind weer terug. We hopen dat je nog heel veel kinderen en hun ouders mag helpen, mensen die met hun hart werken zijn namelijk zeldzaam. Uit de grond van ons hart, bedankt voor alles. Freedy, Ingrid en Dean

Fabiënne

Geplaatst op: 20 June 2019

Lieve Sonja, Bedankt voor de manier waarop u me geholpen heeft meer inzicht te krijgen in mijn dochter. Ik ben bij u gekomen met een hulpvraag en ik werd direct gehoord. De ontvangst was heel warm, zowel naar mij als ouder als naar mijn dochter. Het traject werd goed uitgelegd (opstellen plan van aanpak etc.) en het uiteindelijke verslag werd duidelijk uitgelegd. Ook de lijntjes met een logopedist, opvoedondersteuning, en school zijn kort. Ik heb bij u gevonden wat ik zocht: Ik begrijp m'n dochter veel beter. Dat u nog veel gezinnen mag helpen!

Fam Nelissen

Geplaatst op: 17 July 2018

Beste Sonja, wederom dank voor je geboden hulp en de test van onze zoon Milan die zich bij jouw in de praktijk echt thuis voelt. Wij hebben in jouw het volste vertrouwen en het belang van het kind staat voorop. Zeker een praktijk wat ik andere mensen zou aanraden,en veel succes met je nieuwe praktijk ruimte in Maastricht.

Mandy

Geplaatst op: 27 March 2018

Sonja dank je wel voor je fijne en snelle hulp bij onze zoon. Zelfs toen het traject bij jou al afgesloten was, heb je snel ondersteuning en hulp op school geboden. Zodat onze zoon nu op zijn plek is. Wij zijn je heel erg dankbaar hiervoor.

Melanie

Geplaatst op: 03 November 2017

Hallo Sonja, Wij zijn heel blij dat we voor jou praktijk hebben gekozen. We voelden ons meteen serieus genomen en gehoord. Ook onze zoon heeft alles als heel prettig ervaren. Het traject ging snel en doeltreffend we kregen een duidelijk verslag en een plan van aanpak. Dat alles in goed overleg met meer dan genoeg ruimte voor vragen. Bedankt!

Nicole

Geplaatst op: 26 May 2017

Lieve Sonja, Dankzij jou , ben ik nu een stuk zekerder geworden in de opvoeding naar mijn zoontje.Je hebt mij fantastische hulp geboden .Je bent een topper!!!

Raymond

Geplaatst op: 17 February 2017

Hallo Sonja, Onze zoon (7 jaar) had na een binnenbrand en inbraak verlatingsangst en hij durfde niet alleen naar boven of bv in de woonkamer te zitten. Hij heeft bij jou de EMDR doorlopen en hij durft nu vaker alleen naar boven. Alleen zijn in de woonkamer is geen probleem meer!! Hartelijk bedankt hiervoor en ook voor de extra hulp en advies tbv zijn ontwikkeling op school. Chapeau!!

Nadia

Geplaatst op: 27 September 2016

Hallo Sonja, Bedankt voor je hulp, deskundigheid, vriendelijkheid en de rust die je uitstraalt. Je ziet de problematiek heel snel waardoor wij nu ook snel geholpen kunnen worden. Bedankt hiervoor! Groetjes

B.

Geplaatst op: 16 August 2016

Hallo Sonja Bedankt voor je hulp voor mijn zoon.Hij kwam graag naar je toe, en aan de situatie is niks te veranderen, maar hij heeft goede handvaten meegekregen hoe er mee om te gaan. Hartelijke dank hiervoor

Frans

Geplaatst op: 30 June 2016

mijn dochter zat vast met oude herinneringen en ervaringen en met wat zich nu voordoet in haar leven. Het beheerste haar leven. Ze voelde zich snel veilig bij Sonja en keek uit naar de gesprekken. Sonja heeft haar geholpen met het verwerken ervan en heeft haar geleerd hoe ze er mee kan omgaan. Mijn dochter staat nu stevig in haar schoenen, met zelfvertrouwen en veel meer rust in haar hoofd.

Simone

Geplaatst op: 17 June 2016

Beste Sonja, We zijn blij dat we met onze zorgen bij jou zijn gekomen...alle puzzelstukjes vallen langzaam op hun plaats! Heel erg bedankt voor het luisterend oor en het goede advies!

Merle

Geplaatst op: 23 May 2016

Hoi Sonja heel erg bedankt dat u me heeft geholpen om van mijn angsten af te komen, en er ook voor te zorgen dat ik me nu sterker voel. groetjes Merle

Britt

Geplaatst op: 13 May 2016

Lieve Sonja, Ik heb vorig jaar wat heel ergs meegemaakt en had het er heel erg zwaar mee, ik ben toen naar u gekomen,en elke week voelde ik me steeds beter en beter, ik ben echt heel erg gegroeid door u therapie en door de gesprekken met u, ik wil u echt heel erg bedanken want ik denk dat als ik deze therapie niet had gehad dat ik dan niet zo ver was dan dat ik nu ben! Dankjewel Sonja! Groetjes Britt

Fam. Kusters

Geplaatst op: 18 April 2016

Hoi Sonja, Bedankt voor de goede begeleiding van zoon. Zijn angsten zijn verdwenen en het slapen gaat nu heel goed. Top dat je ook verder hebt gekeken dan alleen naar zijn angsten, waardoor nu ook de benodigde begeleiding op school is ingezet. Onze zoon kwam met veel plezier en voelde zich erg op zijn gemak!

Fam. Smeets

Geplaatst op: 05 April 2016

hallo Sonja, heel erg bedankt voor het feit dat je onze zoon Stan hebt willen onderzoeken. Bedankt voor je deskundige begeleiding, de prettige gesprekken, en professionele adviezen die je ons hebt gegeven.

Fam. Pellegrom

Geplaatst op: 02 February 2016

Sonja, bedankt voor je goede hulp bij de angst voor onweer en vuurwerk (harde knallen) bij Elena, nooit hadden we gedacht dat ze na een aantal keer al zo goed geholpen zou zijn. Wat voelde ze zich bij jou op haar gemak. Dankjewel!

elena

Geplaatst op: 01 January 2016

Hoi Sonja, het ging goed met het vuurwerk . Ik heb zonder koptelefoon op naar het vuurwerk gekeken (wel binnen) . Ik ben goed geholpen door je, dankjewel! Voor jou een heel gelukkig 2016. Groetjes Elena.

A.

Geplaatst op: 04 November 2015

na een aantal gesprekken bij Sonja zagen wij onze dochter terug veranderen van een somber,verdrietig,teruggetrokken meisje met weinig zelfvertrouwen in de vrolijke spring in t veld met goede vorderingen op school zoals ze eerst altijd was.ze voelde zich meteen thuis bij Sonja!hartelijk bedankt voor alles wat je voor haar gedaan hebt!

Anoniem

Geplaatst op: 08 October 2015

Bedankt Sonja voor je steun en begeleiding.

Judith

Geplaatst op: 30 September 2015

Wij zijn bij Kompas4Kids gekomen met gedrags problemen van onze dochter. Sonja stelde voor om EMDR toe te passen. Deze behandelingen werden perfect uitgelegd en begeleid, we hebben dit als zeer prettig ervaren. Na een paar EMDR behandelingen gaat het gelukkig een stuk beter met onze dochter. Ook de nazorg is erg goed!

Yolanda

Geplaatst op: 11 May 2015

Wij hebben de begeleiding van onze zoon als zeer positief ervaren. Na een aantal sessies is de rust weer teruggekeerd in ons gezin en kunnen we weer samen lachen en praten. Bedankt Sonja.

Naomi en Monique

Geplaatst op: 01 May 2015

Lieve Sonja, Ik wil je graag bedanken voor de goede begeleiding van onze dochter Naomi, jou rust, emphatie, je luisterend oor, vriendelijkheid en de zeer goede begeleiding, heeft ervoor gezorgd dat Naomi zich een stuk beter voelt, ontzettend bedankt hiervoor! Groetjes Monique Lieve Sonja, Ik wil je graag bedanken voor je luisterend oor en voor alle goeie hulp die ik heb gekregen van jou. En heel erg bedankt dat je me hebt geholpen !! Groetjes Naomi .

Tamara

Geplaatst op: 22 March 2015

wij willen u bedanken voor de goede zorg en hulp die u mijn zoon heeft aangeboden groetjes Tamara

Familie Wessels

Geplaatst op: 15 January 2015

Bedankt voor de super fijne begeleiding.De therapie heeft enorm goed geholpen en weer rust gebracht in ons leven.We zijn erg tevreden! Bedankt!

Tycho

Geplaatst op: 14 January 2015

ze heeft me heel erg geholpen met de nare gedagten van het pesten en het negatieve den ke egt heel erg bedankt tycho

Fam van Uijen

Geplaatst op: 22 September 2014

Voor de zomervakantie zijn wij gestart met onderzoeken bij Sonja voor ons dochtertje. Je hebt als ouders een bepaald gevoel dat"er iets niet klopt " maar wat, is dan meteen de vraag. Sonja heeft ons hierin goed geholpen, wij werden serieus genomen en er werd geluisterd!!!! Na een aantal onderzoeken komt er een diagnose, pittig om te horen maar we kunnen nu op weg om ons kind te laten groeien en bloeien met de aanpassingen die ze wellicht nodig heeft. Sonja bedankt!!!

Fam. W.

Geplaatst op: 21 July 2014

Meer dan lof over de hulp van Kompas4kids. Goed geholpen bij de hulpvraag, traject duidelijk geschetst van te voren, goede psychodiagnostiek met handelingsadviezen en doorverwijzing naar andere professional. Daarnaast zeer vakkundige en helpende oudergesprekken. Wat fijn is , is dat de praktijk kleinschalig en huiselijk is en Sonja een zeer vriendelijk integer mens is. Wij raden de praktijk aan!

Megan

Geplaatst op: 04 July 2014

Ik ben erg tevreden over de praktijk en ik ben natuurlijk erg blij dat ze me zo goed geholpen heeft. Bedankt voor alle hulp!! U heeft me echt enorm geholpen. Groetjes Megan

patries moeder van megan

Geplaatst op: 08 July 2014

hoii, ik hoefde van jou alleen maar mn mening te geven, maar wil je toch nog namens dit berichtje ontzettend bedanken voor de hulp wat je aan megan hebt gegeven. Ik wens je n fijne vakantie toe, en nogmaals bedankt! gr patries

Sanne

Geplaatst op: 23 June 2014

Ik ben blij dat Sonja mij heeft geholpen met mijn probleem en ik raad haar dan ook aan!!! Eerst dacht ik, omdat ik Sonja nog niet kende, dat ik daar een beetje verlegen zou gaan zitten, maar Sonja doet gewoon rustig en zelf word je dan ook relaxed. Verder zijn de oefeningen die ik heb gedaan best wel grappig, en ze hebben heel goed geholpen!!! thnks 4 everything

Nina

Geplaatst op: 10 June 2014

ik vond het heel leuk om te doen sonja super super bedankt 4 het helpen, veel succses met de andere kinderen. groetjes nina ,myriam ,roger ,juul woef woef.

fam.nelissen

Geplaatst op: 03 June 2014

hoi sonja, met uw vakkennis en ervaring heeft u ons goed geholpen al doet de waarheid soms pijn maar het is zo als het is,geen makkelijke tijd gehad maar door jouw sonja is er nu rust in het gezin voor iedereen,en dat waarderen wij ten zeerste. Onze zoon is vandaag begonnen op zijn nieuwe school en vond het geweldig. nogmaals dank sonja chappeau.

Fam. Salihbegovic

Geplaatst op: 16 April 2014

Een hele vriendelijke psychologe, warme ontvangst en zij weet precies hoe te werk te gaan voor juiste diagnose. Een betere kun je je niet wensen. Wij waren erg blij met de uitslag en blij dat wij bij u zijn geweest. Bedankt voor deze korte periode. Ga zo door Sonja!

Merle

Geplaatst op: 11 January 2014

Hallo Sonja, Ik ben heel blij dat u mij geholpen heeft! Het gaat beter met het pesten op school en de andere dingen. Nomaals bedankt! Groetjes Merle

Rob en Els

Geplaatst op: 26 December 2013

Wij zijn heel erg blij dat wij bij Sonja terecht zijn gekomen. Haar warme persoonlijkheid, betrokkenheid, deskundigheid en accuraatheid hebben ons enorm geholpen. Ook het diagnosetraject en het overleg met school hebben wij als uitermate positief ervaren. Hoewel wij beseffen dat de toekomst wellicht niet altijd even makkelijk zal zijn, zijn wij blij dat door haar vroege juiste diagnose ons een hoop onzekerheid bespaard is gebleven. Sonja, wij zullen je in de toekomst zeker laten weten hoe het met ons zoontje gaat.

Ieke

Geplaatst op: 17 September 2013

Heei Sonja bedankt voor de hulp het heeft me anders laten denken! u bent ook heel aardig en u neemt mij serieus bedankt, groetjes ieke

Monique

Geplaatst op: 15 August 2013

Bedankt voor de fantastische hulp! Het heeft ons allemaal heel erg goed gedaan! Ga zo door! Je bent een hele warme lieve psychologe, en we hopen dat je nog vele kinderen mag helpen!

eric en hanna

Geplaatst op: 03 August 2013

Dat wij nu een 16 jarige dochter hebben die lekker in haar vel zit,hebben we vooral te danken aan de geweldige begeleiding van sonja 8 jaar geleden. zij handelde snel,doelgericht en heel persoonlijk zowel voor ons als ouders als voor onze dochter.sonja nogmaals enorm bedankt voor de steun en wijze lessen.

Fam. van Dam

Geplaatst op: 05 February 2013

Hallo Sonja, Een betere kinderpsycholoog kun je je niet wensen!! Ik heb veel aan je te danken en wat heb ik veel van je geleerd!

Ouders van Maarten

Geplaatst op: 25 July 2013

Ontvangen in warme hartelijke sfeer, kind verheugde zich op de afspraken. bijna alle doelen gehaald. Zeer tevreden. Dank je Sonja Groetjes Mariëtte en Nico

Eric en Suzan

Geplaatst op: 06 May 2013

Beste Sonja, Hartelijk dank voor alle hulp in het afgelopen jaar. We zullen je op de hoogte houden van de ontwikkelingen van onze dochter Myrthe!

Ouders van Lotte

Geplaatst op: 13 May 2013

Vanaf het eerste contact is de communicatie helder geweest. Sonja komt heel rustig en professioneel over. Maar ze straalt vooral ook veel enthousiasme uit m.b.t. haar vak en de mogelijkheden die er zijn om een kind "zich beter te laten voelen".

Miranda

Geplaatst op: 14 December 2012

Mijn kind heeft heel veel baat gehad door de behandeling bij Sonja. Gedurende de behandeling is mijn kind zelfverzekerder geworden en wist ze zich beter in situaties te handhaven. Daarbij is Sonja een hele fijn persoonlijkheid die zich volledig inzet voor kind en ouder. Groetjes Miranda